Politica de securitate

Ne securizăm site-ul nostru web și alte sisteme care oferă suport pentru site-ul nostru în ceea ce privește infrastructura prin luarea măsurilor tehnice de precauție necesare împotriva pierderii, distrugerii, accesului, modificării sau distribuirii datelor dvs. de către terțe părți neautorizate. Acest lucru vă permite să vă simțiți în siguranță în timp ce navigați pe site-ul nostru. Protecția confidențialității dvs. este un aspect foarte important pentru noi. Datele cu caracter personal sau diferite date necesare pe care ni le-ați furnizat vor fi folosite doar pentru a procesa comenzile dvs. și pentru a desfășura procesul de operare într-un mod corespunzător. În afară de aceasta, nu va fi niciodată permisă utilizarea lor în scopuri comerciale sau de altă natură.

Atunci când faceți cumpărături pe platforma noastră, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate precum și cu Termenii și condițiile noastre. Detaliile pe care le împărtășiți cu noi vor fi folosite pentru a asigura și a crește satisfacția clienților în chestiuni precum confirmarea și urmărirea comenzii dvs., compararea informațiilor pentru neconcordanțe și prevenirea activităților frauduloase.

Certificat SSL

Ne asigurăm că datele dvs. sunt tratate în mod confidențial și criptate cu ajutorul software-ului de server securizat SSL (Secure-Socket Layer). Detaliile comenzii dvs. (numele și prenumele, adresa, cardul de credit și informațiile bancare) sunt complet criptate și nu pot fi citite de nicio instituție sau persoană terță. Pentru a înțelege acest lucru, adresa de internet pe care o accesați este indicată de o mică pictogramă sub formă de “”lacăt”” în partea de sus a barei adreselor. După cum puteți vedea în timp ce vă aflați pe această pagină, site-ul Deluxerie.ro utilizează certificatul SSL și tehnologia de securitate și criptare.

Securitatea datelor

Ne angajăm că securitatea numerelor cardurilor dvs. de credit, a tranzacțiilor și a altor formulare de date cu caracter personal va fi transmisă în siguranță între clienții noștri și platforma noastră. Mulțumită tehnologiei de securitate SSL, care servește la transferul de informații între un procesator și un server, informațiile nu sunt niciodată divulgate către o terță parte.

Conformitate PCI

Deluxerie găzduiește în siguranță toate datele pe care le obține cu ajutorul furnizorului său de găzduire conform PCI (Payment Card Industry). Fiind o companie cu experiență, care se dezvoltă și își actualizează constant tehnologia, suntem conștienți de cât de important este ca clientul să se simtă în siguranță în timp ce face cumpărături online. Suntem, de asemenea, conștienți de necesitatea unei manipulări sigure a datelor lor, în special a informațiilor despre cardurile de credit. Conformitatea PCI are rolul de a optimiza securitatea oricărui card de credit sau de debit în timpul tranzacției. Acesta este un set de politici acceptate la nivel mondial, dezvoltate pentru a proteja informațiile personale ale clienților și pentru a garanta siguranța în timpul navigării și plății. De asemenea, previne utilizarea abuzivă a datelor personale și a detaliilor de plată.